Proizvodi
Nazad na proizvode

Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

Trend koji je uvek aktuelan, čak i u uređenju doma, jeste kombinacija crne i bele. Kontrastom ovih nijansi doprinećete elegantnom i atraktivnom izgledu prostora.

Ukoliko želite da kreirate monohromatski enterijer u svom domu, imajte u vidu da možete koristite i nijanse sive, ali i dodati neke detalje u drugim bojama. Delimo sa vama u nastavku neke ideje koje vas mogu dodatno inspirisati.

Prilikom uređenja kuhinje, crno-belom kombinacijom postići ćete idealan monohromatski izgled za smeo, ali bezvremenski kuhinjski dekor. Važno je samo da uspostavite balans, što možete postići različitim nijansama crne i bele, kao i ugradnjom jedinstvenih dizajnerskih materijala i nameštaja.

Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

U crno-belom kuhinjskom prostoru osvetljenje je posebno važno, a kuhinja koja se dobro spaja sa životnim prostorom ispunjenim svetlom može se postići belim ormarićima na bledo sivoj pozadini i kuhinjskom radnom površinom crne boje.

Sjajan izbor kuhinje je kuhinja CLAUDIA 200, u kombinaciji bele lak folije donjih delova i crne mat folije u visećim delovima, sa dodacima crnog bojenog stakla, osmišljena da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera. Jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, kao i donji dvokrilni elementi sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje posuđa, dok poseban šmek kuhinji daje mogućnost ugradnje dodatne LED rasvete, što će doprineti osveženju ambijenta, šarmantnoj dozi elegancije i opuštajućoj atmosferi, posebno ukoliko vam je kuhinja u sklopu dnevnog boravka.

Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

Crna ima mnogo varijacija - od katran crne, do najdublje ponoćne plave nijanse, a najbolje je odabrati  nijansu koja odgovara karakteru vašeg doma i prirodnom svetlu za sve, od boje, preko nameštaja, do pločica do dodataka i staklenih obrada.

Postoji takođe i mnogo nijansi bele, od toplih, sa žutom ili ružičastom nijansom, do onih hladnih. Mešanje nijansi bele na zidovima, završnim obradama, nameštaju, tekstilu i dodacima doprineće teksturi u ambijentu i sprečiti da enterijer izgleda previše jednodimenzionalno.

Regal LENS, koji čine TV polica, vitrina i zidna polica, u kombinaciji bele lak folije i crnog drveta, sa poluzastakljenim elementima, daće domu potpuno novi sjaj i futuristički izgled. Regal se može dodatno opremiti i LED rasvetom, za bolji izgled ambijenta.

Zbog sličnosti u materijalima od kojih su izrađeni, klub sto BERT predstavlja najbolji izbor uz regal LENS i sjajno se uklapa uz bilo koji ambijent. U dekoru crnog drveta sa belom lak folijom, poseduje praktične i estetske efektne staklene police ispod radne površine pogodne za odlaganje omiljenih knjiga ili časopisa. Sjajan dodatak ambijentu bila bi i podna lampa SANDRA modernog i minimalističnog dizajna, u dekoru drveta.

Monohromatski enterijeri su uvek u trendu

Monohromatski ambijent može biti i u sivoj boji, sa dodatkom nijansi u jarkim bojama koje će osvežiti ambijent, a sjajan primer za to je žuta. Možete dodati dekorativne detalje, poput jastučića kontrastnih boja i paterna ili prekrivača. Najbolje je da boja zidova bude neutralna, a možete odabrati i odgovarajuće tapete.

Za opremanje prostora različitih namena i dimenzija idealan je ležaj DANTE, koji u kombinaciji sa garderoberom GALICIA 220 u sivom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje.

Odabirom ovog trenda za uređenje doma nećete nikako pogrešiti, jer svakako ne izlazi iz mode, a doprinosi osveženom izgledu prostora i njegovoj eleganciji.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…
Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se