Proizvodi
Nazad na proizvode

Namestite svoj život u idealnih 25 kvadrata

Uređenje malog prostora za dizajnere enterijera uvek predstavlja veliki izazov. Životni prostor male kvadrature, najčešće asocira na skučenost, ali uz prave savete arhitekata i dizajnera enterijera se može urediti tako da ostavlja utisak komfora.

Ukoliko niste u mogućnosti da kreirate nameštaj po meri, savetuju se kreativna i multifunkcionalna rešenja, pogodna za male prostore. Možete se odlučiti za uređenje prostora u industrijskom stilu, kome savršeno odgovara odabrani nameštaj, ali i njegov raspored.

Namestite svoj život u idealnih 25 kvadrata

Svaki životni prostor, bez obzira na kvadraturu, ne može se zamisliti bez kuhinje. Idealan izbor za kuhinju u industrijskom stilu je kuhinja ADELA, kao moderni, inovativni dizajnerski koncept, koji zadovoljava sve funkcionalne i estetske zahteve.

Umesto trpezarijskog stola većih dimenzija, odaberite šank, poput bar stola DS-6126-W.OAK, koji će dodatno uštedeti prostor, a poseduje i izuzetno praktične i police za odlaganje. Odličan dodatak su barske stolice, a barska stolica BJ-006 savršeno će se uklopiti u ovaj stil.

Ukoliko ostane slobodnog prostora u vašoj kuhinji, pravo rešenje je nasadna polica SARDINIA NP 500, koja će poslužiti za odlaganje svih sitnica ili dekoracije. Ostatak prostora čini dnevni boravak, čiji je glavni element trosed na rasklapanje, koji je idealno rešenje za višenamensko opremanje doma, jer omogućava dodatni broj mesta za spavanje, a ukoliko odaberete ležaj ADRIA svakako nećete pogrešiti.

Namestite svoj život u idealnih 25 kvadrata

Klub sto BJ-2605 takođe je važan deo dnevnog boravka, a budući da je transparentan, njegovo centralno postavljanje ne guši ovaj mali prostor i ne remeti koncept industrijskog dizajna. Neizostavan element dnevnog boravka je i TV polica, a predlog TV police uz ovaj stil je TV polica SARDINIA TV 170, koja zbog svoje praktičnosti ostavlja prostora i za odlaganje još nekih stvari, poput knjiga, dekoracije i sl.

Namestite svoj život u idealnih 25 kvadrata

Iako na prvi pogled ne izgleda tako, čak i stanu od 25 kvadrata ostaje dovoljno prostora i za predsoblje, a dobitna kombinacija su element predsoblja SARDINIA KOM i element predsoblja SARDINIA OG CIV.

U industrijskom stilu gvožđe se upotrebljava kao ukrasni i strukturalni element, što su dizajneri naglasili u spavaćoj sobi, korišćenjem elemenata nameštaja iz kolekcije SARDINIA. Idealan izbor su bračni krevet SARDINIA 160, noćni ormarić SARDINIA NO2F i garderober SARDINIA 220 OG, čiji je benefit način otvaranja kliznim mehanizmom, jer ne zahteva dodatni prostor i veću udaljenost od bračnog kreveta.

Namestite svoj život u idealnih 25 kvadrata

Sjajan način da vašem domu date industrijski izgled su neobrađeni materijali, poput opeke i betona, ali i obavezan multifunkcionalni nameštaj odgovarajućih dimenzija. Svaki od navedenih elemenata nameštaja odgovara standardima koji zadovoljavaju potrebe svakodnevnog života, a praktični mehanizmi, dodatni prostori za odlaganje i kreativnost, omogućuju vam da u vaš mali prostor ubacite maksimalni komfor.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…
Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se