Proizvodi
Nazad na proizvode

REBELO - Soba za vaše tinejdžere

U adolescentskom dobu mladi ljudi često istražuju svoje ukuse, kako u muzici, oblačenju, tako i u uređenju svog ličnog prostora.

Važno je da im date slobodu da svoju tinejdžersku sobu osmisle po svojoj meri, kako bi to bio njihov omiljeni kutak i oaza gde će se opustiti i provoditi najviše vremena. Stoga predlažemo da soba bude u neutralnoj paleti boja, kako bi se vremenom lako prilagodila njihovim ukusima, a ono što je primarno je svakako funkcionalnost prema njihovim potrebama.

REBELO - Soba za vaše tinejdžere

Pravi primer univerzalne tinejdžerske sobe koju možete prilagoditi prilagoditi raznim stilovima jeste soba REBELO, koja sadrži 14 različitih elemenata koje možete kombinovati na razne načine.  Neozostavni komadi u svakoj sobi su krevet i ormar. Uz sobu REBELO odlično se uklapa krevet ORFELIN 90 u dva različita dezena, opak beloj ili grafit sivoj, kojem možete dodati i fioku za krevet sa ili bez sklopivog dušeka, poput fioke za krevet FPK 199. Što se tiče izbora ormara, nečete pogrešiti sa ormarom REBELO 2K1F, koji poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i delom sa garderobnom šipkom i policom iznad nje.

Za radni kutak u sobi možete kombinovati kompjuter sto BELO ili REBELO sa kancelarijskom stolicom NF-905, koji se savršeno uklapaju uz ostale elemente nameštaja.

REBELO - Soba za vaše tinejdžere

Pored osnovnih navedenih elemenata, sobi se mogu dodati i ostali elementi koji su svakodnevno potrebni.  Za dodatno odlaganje garderobe ili drugih stvari možete odabrati jednu od dve komode REBELO, komoda REBELO 3F koji će zauzeti manje prostora, ili komodu REBELO 3K1F, u koju će zasigurno stati sve sitnice i stvari koje treba odložiti.

U zavisnosti od potreba, kolekcija REBELO nudi tri različite otvorene police - klasičnu otvorenu policu REBELO 5 u opak beloj, koja predstavlja klasičnu policu za knjige i omiljene uspomene, ili otvorenu policu u kombinaciji sa zatvorenim donjim policama REBELO POP 2K2F i REBELO POP 2K1V, sa fiokama ili sa pregradom u sredini.

Odličan dekorativni, ali i funkcionalni komad nameštaja može da bude pleteni tabure, koji je odličan za momente opuštanja.

REBELO - Soba za vaše tinejdžere

Sobu REBELO možete uklopiti i uz nežno roze tonove, koji će očarati svaku tinejdžerku. Moderna roze posteljina će doprineti celokupnom izgledu sobe, ali i doprineti udobnosti pri spavanju.

Kombinacija opak bele, grafit sive i lak bele folije sobe REBELO može da se prilagodi bilo kom trendu uređenja, pa je tako možete dodatno utopliti pletenim boho detaljima, poput pletenog roze taburea, zatim cvećem i korpama, ili ostati u monohromatskim notama, a napraviti fokusnu tačku neobičnim geometrijskim paternom na tepihu ili posteljini. Roze cveće u vazi na noćnom ormariću REBELO NO2F doprineće potpunom osveženju ambijenta.

Za koji god stil uređenja sobe da se odluči vaš tinejdžer, komadi iz kolekcije REBElO će se definitivno uklopiti, a ostalim detaljima i dekoracijom će se dati lični pečat svakom ambijentu. Važno je samo pružiti im slobodu da primene svoje želje i ideje, odaberu boju zidova i dekoraciju, kako bi se osećali što opuštenije u ambijentu kreiranom samo za njih.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…
Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se