Proizvodi
Nazad na proizvode

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva posebnu pažnju prilikom uređenja, a dodavanjem funkcionalnog i komfornog nameštaja, ali i neke omiljene biljke, dekorativnih detalja na zid u drvo dekoru ili neke umetnine, dobićete pravu malu oazu za opuštanje i uživanje u svakodnevici.

Ležajevi ili trosedi su izuzetno važan element proilikom izbora nameštaja za dbevni boravak. Veliki je izbor modela ležajeva koji se na sjajan način mogu uklopiti u enterijer, a u nastavku vam predstavljamo neke zanimljive i udobne modele za moderne ambijente.

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Model ležaja LOFT u zelenom štofu odlikuje savremena forma i udobnost, a odlično se uklapa u ambijent u kom preovlađuju neutralne nijanse. Dostupan je u dva dezena, a poseduje i mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona rotiranjem površine, što ga čini dodatno praktičnim.

Idealan dodatak ovom ležaju može biti set stočića SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala, što ga čini odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Detalj koji je uvek dobrodošao je i dekorativni jastuk, kao i pleteni tabure, a podna lampa SANDRA bi doprinela još boljoj atmosferi.

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Žuta je intenzivna boja koju u enterijeru treba koristiti oprezno. Previše jarka žuta može biti zamorna, dok su tamnije nijanse, poput nijanse senfa i meda, tople i privlačne i daju dodatnu energiju vašem dekoru.

Trosed FOCUS u zlatno-žutom štofu je atraktivan komad nameštaja, ali je poželjno da ga u ambijentu kombinujete sa hladnim nijansama poput sive, bele ili bež, koje će uravnotežiti izgled.

Trosed FOCUS dostupan je u dva dezena i sam dizajn je savršeno rešenje za moderne, ali i domove uređene u klasičnijem stilu. Praktičan i moderan dodatak u skoro svakom ambijentu jeste tabure LILI, koji je dostupan u više boja i idealno uklopiv sa izabranim trosedom zbog detalja metalnih crnih nogara, a savršenu kombinaciju sa ovim komadima čini i okrugli klub sto SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala.

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Jedan od najčešćih izbora za dnevnu sobu je ležaj u braon boji, upravo zbog neutralnosti i nepogrešivih kombinacija. Uklopljen sa odgovrajućim komadima nameštaja i dekorativnim detaljima, braon ležaj može dati eleganciju ambijentu.

Ležaj MARBO je sjajan izbor ležaja u neutralnom braon štofu, a dostupan je u dve nijanse braon boje. Poseduje i mogućnost za pretvaranje u ležaj i sadrži kutiju za odlaganje posteljine.

Dodavanjem dodatnih elemenata, u vidu podne lampe, pletenog taburea i tepiha u neutralnoj nijansi dodatno ćete obogatiti izgled celokupnog prostora. U dnevnom boravku je neizostavna i zavesa, a dekorativna jastučnica je uvek odličan dodatak kao dekoracija na ležaju.

Ležaj je jedan od najvažnijih komada nameštaja u domu, posebno u dnevnom boravku. Dostupno je dosta različitih modela koje možete lepo kombinovati sa ostalim komadima nameštaja i postići moderan izgled enterijera. Trudite se da uz estetiku kriterijum pri odabiru bude i udobnost, kako biste maksimalno uživali u trenucima odmora i opuštanja.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se