Proizvodi
Nazad na proizvode

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku promenu u enterijer u kom preovladavaju neutralni tonovi. Nameštaj „u boji“ nosi u sebi poseban šarm, zbog čega nikad ne izlazi iz mode i predstavlja isplativu investiciju.

Boja koja se često povezuje sa smirenošću, spokojem i opuštenošću je plava. Ima moć stvaranja umirujuće atmosfere, što je čini idealnim izborom za spavaće sobe, dnevne sobe i kupatila. Raznovrsnost plave omogućuje da se koristi u raznim nijansama i tonovima, od nežne nebesko plave,  jarke i energične tirkizne i indigo plave, do duboke i tajanstvene mornarskoplave, a u nastavku vam otkrivamo kako najbolje možete da je kombinujete u enterijeru.

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Tamnije nijanse poput tamnoplave i indigo plave izazivaju osećaj dubine i sofisticiranosti, zato je pravi izbor za vaš dnevni boravak ležaj MAJOR koji je idealan kao polazna tačka modernog, inspirativnog i savremenog enterijera.

Uz nameštaj u plavoj boji lako možete da kombinujete mnogo boja i na taj način dodatno oplemenite prostor. Mogućnost izbora klub stolova je raznolika, pa tako možete da kombinujete rustične drvo dekore ili moderne klub stolove sa metalnom konstrukcijom, u zavisnosti od toga koji stilski pravac želite da naglasite. Geometrijska pravilna forma klub stola MORINI, kao i metalna konstrukcija u crnoj boji, u kombinaciji sa staklenom površinom u dekoru crnog mermera, odlično će se uklopiti u ambijent. 

Plava boja se izuzetno lako uklapa sa mnogo različitih boja i nijansi, poput bele, krem, sive, ružičaste, a sjajan efekat se postiže i kombinovanjem sa jarkim bojama kao što su žuta, oker, tamnocrvena, tamnozelena, sa bojom zlata itd.  Zelenilo je neizostavan deo uređenja, a dekorativno cveće možete postaviti i na klub sto.

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Zidove možete ukrasiti slikama većih formata, galerijom slika ili ogledalom, a sjajno rešenje su i moderne grafike u neutralnim tonovima, ili akcentovanom jednom bojom koja se provlači i u ostatku enterijera.  Dobar izbor mogu biti slika BILLY ili slika NEW YORK, a ljubiteljima životinja dopala bi se slika na platnu ATMOSPHERA sa prikazom lava.

Važan detalj u enterijeru, koji umnogome može promeniti utisak o prostoriji, je tepih. Izborom svetlijih nijansi prostor će se otvoriti i izgledati prostranije, a boja nameštaja dodatno dolazi do izražaja. Tepih SAVANA PLUS u krem boji sa diskretnim braon detaljima uneće notu topline i zaokružiti enterijersku priču.

Ako se odlučite za ležaj u boji, poželjno je da izbor ostalih komada nameštaja bude u neutralnim nijansama. Predlažemo da uz ležaj, ukoliko za to imate prostora, kombinujete jednu ili dve fotelje.

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Fotelja je omiljeno mesto za sedenje, a pored funkcionalnog  ima izuzetno važan uticaj na estetiku dnevne sobe. Fotelja CAZAR je idealna za opremanje prostora, bilo da je reč o ambijentu dnevnog boravka, ili za opremanje modernih poslovnih prostora, a zaobljene dizajnerske linije čine je izuzetno atraktivnim izborom.

Budite hrabri da u vaš životni prostor unesete neku intezivnu boju, a plava je uvek dobar izbor i stvara smirujuć i elegantan prostor. Ukoliko se odlučite da to bude sofa, kombinujte ostale komade nameštaja i dekoraciju u neutralnim nijansama, kako biste postigli najbolji efekat i u potpunosti uživali u novom ambijentu.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se