Proizvodi
Nazad na proizvode

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i generalno ističe lepotu detalja iz prirode. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je upotreba prirodnih materijala u enterijeru, što podrazumeva prisustvo drveta i drvo dekora.

U nastavku delimo sa vama ideje kako možete ovaj stil primeniti u uređenju svog doma, i koji komadi nameštaja će se najbolje uklopiti.

Kolekcija PROWANSJA inspirisana je slikovitom provansalskom regijom, a rustični stil ovoj kolekciji daju frontovi u teksturi belog hrasta i radne ploče u teksturi zlatnog hrasta, kao i originalno ukrašeni frontovi i autentične ručke. Veliki asortiman zatvorenih i otvorenih gornjih i donjih elemenata u kolekciji  doprinose funkcionalnom uklapanju u prostorije različitih kvadratura.

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Otvorena polica PROWANSJA odlično će se uklopiti u dnevni boravak kao idealno mesto za vašu biblioteku ili drage uspomene. Kontrast dekora naglašava njenu rustičnost, dajući istovremeno modernu notu. Pored otvorene police, možete dodati i TV policu PROWANSJA, a iznad nje postavite zidnu policu, kako biste dobili idealan spoj.

Rustični dekor zahteva svetlije nijanse zidova, poput bež, bele, svetlije braon nijanse i sive, koje doprinose utisku umirujućeg ambijenta. Možete odabrati i tapetu u nežnijim tonovima, koja će dodatno istaći rustičnost kolekcije.

Vitrinu PROWANSJA W1S, pored funkcionalnosti, odlikuje i izuzetna estetska privlačnost koja oplemenjuje ambijent, pa neka obavezno bude deo vašeg enterijera.

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Ukoliko rustični stil želite da primenite i u uređenju kuhinjskog prostora, kuhinja PROWANSJA je odličan izbor. Veliki broj kuhinjskih elemenata čini je veoma praktičnom za skladištenje kuhinjske opreme, kao i pripremu obroka. Uz nju odaberite pločice nestandardnog oblika i paterna i poigrajte se u stvaranju idealnog rustičnog ambijenta.

Jedan od elemenata u kuhinji može da bude jednokrilni radni element PROWANSJA D60S3. Malo je širih dimenzija i poseduje tri fioke, a svojim ručicama dodatno oplemenjuje i naglašava sam stil.

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični stil najviše je zastupljen u spavaćim sobama, s obzirom na to da ovaj stil odiše istovremeno nostalgijom, ali i ušuškanošću i udobnošću.

Za uređenje spavaće sobe u rustičnom stilu, koristite boje preuzete iz prirode ili drvene akcente, starinski nameštaj i dekor, kao i osvetljenje u „vintage“ stilu. Birajte posteljinu u floralnom paternu i tepihe sa naglašenom teksturom ili šarama.

U ambijent spavaće sobe odlično će se uklopiti komoda PROWANSJA K4S čiji upotrebni prostor čine dva pregradna zatvorena dela, kao i jedan deo sa praktičnim fiokama. Ipak, za glavno odlaganje garderobe idealan izbor je ormar PROWANSJA S2D, čiji frontovi zajedno sa frontovima komode doprinose utisku rustičnosti prostora.

Jedan od najčešćih dekora koji se koriste za kreiranje enterijera u rustičnom stilu je drvo dekor. Drveni podovi, plafonske grede ili drveni ukrasi oko vrata, prozora i kamina (pa čak i kreiranje imitacije kamina), sjajan su način da se istakne rustična nota koja uvek donese pravu dozu romantike i šarma. Ukoliko su sve ovo kvaliteti koje želite u svom životnom prostoru, pozivamo vas da primenite savete koje smo podelili sa vama i još više uživate u svoj dom.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se