Proizvodi
Nazad na proizvode

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Prilikom uređenja dnevnog boravka, postoje komadi nameštaja koje biramo sa više pažnje. Jedan od razloga za to je što odražavaju stil i unose u prostor dominantan kolorit ili oblik, a drugi je svakako naša želja da odabrani segment ambijenta odiše komforom, ali i finkcionalnošću.

Takvi komadi nameštaja, koji imaju posebno mesto, ali i koji nam zbog svoje namene najviše „emotivno“ znače u ovom delu doma su svakako ugaone garniture, jer upravo tu provodimo trenutke odmora, zabave uz dobru knjigu ili film, ali i druženja sa porodicom i prijateljima.  

U zavisnosti od prostora kojim raspolažemo svi se trudimo da ovaj deo doma učinimo što funkcionalnijim, a saveti dizajnera enterijera su u tom smislu važni, posebno kada govorimo o pozicioniranju ugaone garniture u prostoru, ali i odabiru boja, stila, pa i komada nameštaja u okruženju, kao i dekoracije.

U  malom dnevnom boravku postavljanje garniture uz zid doprinosi racionalnom korišćenju prostora, a to je važno za neometano kretanje, ali i ostale komade nameštaja, poput stočića za kafu. Ukoliko imate veći dnevni boravak, razmislite o postavljanju garniture u centar prostorije i tako stvorite prijatno okruženje koje je savršeno za druženje, gledanje filmova ili jednostavno opuštanje uz knjigu. U životnom prostoru otvorenog koncepta, ugaona garnitura može biti idealna kao vizuelna podela između prostorija, stvarajući tako zone za različite aktivnosti, bez potrebe za zidovima ili pegradama.

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ugaona garnitura LONG u bež štofu poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona i, zahvaljujući svojim dimenzijama, predstavlja izuzetno praktično rešenje za opremanje životnog prostora.  Karakteriše je savremeni svedeni stil i pogodna je za kombinovanje sa raznovrsnim komadima nameštaja.

Neutralne nijanse poput bež, sive i bele se lako mogu prilagoditi različitim enterijerskim stilovima, pa je uvek praktičnije odabrati velike komade nameštaja u neutralnim bojama, kao i tepih u istim nijansama. Kolorit u ambijentu možete oživeti detaljima, bojom zida kao i dekoracijom, poput dekorativnih jastuka sa interesantnim dezenom.

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Lepo rešenje za uređenje nešto manjeg dnevnog boravka može biti i ugaona garnitura TOLEDO u bež štofu, sa dekorativnim jastucima u boji kajsije koji  dolaze uz ugaonu garnituru, ali i jastucima drugih boja koji će doprineti osećaju udobnosti.

Garnitura može biti deo, kako modernih, tako i klasičnih enterijerskih rešenja za dnevni boravak, a komad koji će se odlično uklopiti uz nju je klub sto BERT u dekoru artisan hrasta sa belom lak folijom. Pored klub stola, tepih je važan deo kojim treba upotpuniti izgled dnevne sobe, a pravi izbor je tepih ADRIA NEW sa interesantnim dezenom. Kao dodatne praktične elemente možete dodati podnu lampu SANDRA i tabure LILI.

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ukoliko volite da eksperimentišete u uređenju enterijera, ugaona garnitura intenzivnijeg kolora, poput ugaone garniture CLOUD, pravi je izbor za vas.

Može istovremeno biti centralna tačka dnevnog boravka, a uz nju se odlično uklapa tepih TOSCANA u neutralnoj nijansi. Lep detalj je i pleteni tabure, koji će osvežiti ambijent.

Kupovina ugaone garniture jedna je od najvažnijih kupovina prilikom opremanja doma, pa bi bilo dobro  da tome posvetite posebnu pažnju. Neka vam glavni kriterijumi budu svakako dizajn garniture i njena udobnost, jer je mesto na kome provodimo mnogo vremena i u velikoj meri utiče na stil opremanja ostatka dnevnog boravka.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se